Reklama
 
Blog | Vladimír Prokeš

Svoboda slova se musí bránit někdy odporem, tento názor prosazují také poslanci

Slovensko, Bratislava | Představitel vlády byl zadržen, na druhý den měl neveřejný soud bez účasti právníka přátelé pana Klányiho mají obavu o jeho zdraví drží protestní hladovku, obavy panují i o stav jeho matky, která je nadále bez kompletní zdravotnické péče. Poslanci NR-SR Igor Hraško a Helena Mezenská navštěvují 27.1.2015 v 19 den protestní hladovky vězení Leopoldov, kam byl před zkouškou z práva odklizen člen Slovenské stínové vlády Občanského tribunálu Jozef Klányi. Dnes zde mohl být právník který by byl schopen hájit občany a právo ve svobodné zemi.

Justiční palác v obležení

Bratislava | Každý den i dnes protestují lidé před Generální prokuraturou za propuštění Josefa Klányiho, který je v současné době, ve vazbě v Leopoldově. Jozef Klányi je uvězněn za názor, proto drží od 8.1. hladovku. Dnes je to 22 den. Každý den je před Justičním palácem od 10.00 protest za jeho propuštění.“
Prievidza: ve čtvrtek 8.ledna pár dní před zkouškou z práva byl zadržen policisty člen Slovenské stínové vlády Občianského tribunálu Jozef Klányi, bez oficiálního důvodu k zadržení, druhý den jej čekal vykonstruovaný, neveřejný soud samosoudce bez obhajoby.

Máte právo na odpor vzkazují poslanci NR SR

Helena Mezenská poslankyně NR SR za OĽaNO uvádí: „Právo na odpor proti těm, kteří jednají nedemokraticky a porušují základní lidská práva a svobody je garantován ústavou. Pan Jozef Klanyi a jeho zatknutie je podľa mne dostupných informácii iba dôkazom toho, že právo na prejav nesúhlasu a slobodného názoru v jeho prípade rešpektované nie je.“
Faktom je, ľudia, ktorí odmietajú a verejne vystupujú proti existujúcemu korupčno oligarchickému zriadeniu, ktoré prakticky ovládlo všetky krajiny a domáce moci, sú alebo kriminalizovaní, alebo zosmiešňovaní a dehonestovaní.
Video zde:Jozef Kllányi: 27.1.2015 Helena Mezenská a Igor Hraško, návštěva ve věznici Leopoldov

Právní skutečnost obhajuje J. Klányi studiem na právní fakultě

Student práv byl izolován 3 dny před závěrečnou zkouškou, která obhajuje právní statut, kdy Občiansky tribunál je dočasné státní svrchované zřízení. Vychází z politické a právní skutečnosti. Týká se to legislativy – psaného práva, je zákonodárným orgánem. S vrozeným právem se rodíme.
Občanský tribunál je tribunál pravdy lásky a rozumu. Moc pochází od občana. Rozlišujeme moc člověka a moc občana. Jako lidé se rodíme sobě rovni a svobodní. Do občanského vztahu vstupujeme za určitých podmínek. Občané a lidé mají právo na právní pořádek. Narozený člověk nepotřebuje žádné psané právo a legislativu, má to vše v sobě. Když zákony neplatí a moc si přivlastňují jednotlivci nebo jednotlivec, musí se občan vrátit do přirozeného stavu a uplatnit své lidské vrozené právo.

Reklama

1% na zdi Národnej rady SR

Vyčerpali všechny současné možnosti domoci se základních lidských práv a dodržování zákonů, na oficiální podání a podněty nikdo z představitelů státu ani justice nereagoval.

Upozornily tedy veřejně na nesvobodu 1% na zdi NR SR.

71 letá diabetička je nadále bez možnosti lékařské péče i ošetření

Prievidza | Základní lidská práva v některých případech neplatí, dne 19.2. 2014. 71 létá ZTP žena je od roku 2004 na Slovensku bez výkonu rozhodnutí opatrovníka na právní a fyzické úkony, nedostává se jí zdravotní péče. Číslo súdneho spisu: 13Ps/14/2004 Okresného súdu v Prievidzi.

Tématicky podobné články:

Přístup k lidským právům nahrazuje česká vláda heslem „Money talks“

 

zdroj: video:http://youtu.be/ZXwaEsCqzfA
zdroj: Občiansky tribunál rozumu pravdy a lásky, vyslankyně míru Iveta Heimová, Poslanci NR-SR Igor Hraško a Helena Mezenská