Reklama
 
Blog | Vladimír Prokeš

RODINY, finance, mafie a naše dluhy.

Rodiny jsou v moci finanční mafie, ať se to nazývá jak chce. Nic tom nezmění skutečnosti, že se stát tváří jakoby rodiny chránil. Změny v exekutorském, obchodním i soudním o.s.ř. zákoně jsou jen kosmetickou úpravou. Máme zde olupování všech za přímé podpory z nejvyšších kruhů.

RODINA,

Stává se to často, po podání návrhu na rozvod přijde sociální pracovnice péče o děti až po 3/4 roce. Soud o opatrovnictví probíhá teprve po roce. Rozvodový soud i po dvou letech. Je nutné okamžité řešení změnou zákona.

Tyto soudní jednání o opatrovnictví, vypořádání majetku a rozvod musí dostat absolutní přednost.

Reklama

FINANCE-Dluhová past je záměrně vytvářena i našimi bankami! Na samotný rozvod se čeká léta, neboť soudy jsou přesyceny žalobami od věřitelů včetně bank.

Rozvody musí dostat přednost při projednávání na soudech. !!!!

Finance

Při žádosti o finanční hotovost byť v řádné bance se Vám určitě stane její rozdělení na víc produktů. Částku kterou požadujete Vám rozmělní do více produktů (nejsou výjimkou2 úvěry,kontokorent a karta v případě problému vše s okamžitou splatností)

 Banky

 Řešení finanční krize tak jak je běžné v zahraničí u nás nefunguje. Tj banky v Čechách nemají zájem aby klient splácel !  Viz kniha ,,FINANCE JSOU MOJI PŘÁTELÉ“autor Phil Laut. Popisuje autor postup řešení finančních problémů u bank v  rozvinutém západním světě.

 Ve stejných bankách, které mají své dceřiné společnosti u nás se na západě běžně snaží s klientem dohodnout na  nižších splátkách do 20% příjmu. U nás nikoliv zde se na několika produktech všichni svorně napakují, nelze ani dostat  všechny tyto produkty jedné banky k jednomu soudnímu projednávání.

 Mafie

 Nejde mi o osobní bankrot !!! v tomto fiktivním případě máme 5 produktů jedné banky 1 Účet 2 Kontokorent 3 Karta 4  úvěr  5 úvěr  to ZNAMENÁ 5X SOUD BANKA 5x soud který nařídí postupník a 5x EXEKUCE

Běžně cca 13-18 000 banka a její advokát

13-18 000 postupník cca 10 000 jejich advokát

exekutor + 8 000 návštěva exekutora +50 000 tj 10 000 ze zákona za každou kontrolovanou místnost náklady na blokaci dávno již nefunkčního účtu, který nelze zrušit ale vesele na něm přibývají poplatky na Vaše konto i když ho nepoužíváte celkem náklady cca 89 000 a za 5 produktu 445 000,- !!!

Nehledě na ostatní třeba pojistka 1345,- se vyšplhá lehce na 48 000.- Nutná je změna a povinnost řešit všechny dluhy před jedním soudem.

Kam toto vede vidíme samy, občané nemají na nákupy ani běžných věcí a veškeré příjmy mizí v rukou podivných firem a exekutorů. Na splácení samotného dluhu jde minimum a do ekonomiky nic…